Öncelikle merhaba arkadaşlar siteyi bu ana kadar satmak kesinlikle aklımda dahi yoktu. Geçen ay annemin yakalandığı hastalıktan dolayı ve onla ilgilenmeme sebeb ugrasamayacagimdan dolayı satıyorum başka bir sebebi kesinlikle yok. Domain alanında gerçekten harika bir domain görünce hak vereceksiniz 10+ yıllık tabiri caizse kral bir domain siteyi kuralı bir sene oldu aylarca içeriksiz bekledi sonra yavaş yavaş anlaştığım 3 firmanın içeriklerini ekledim xml ile biraz edit yaptım temada fatura çıkardım kase bastırdım ofis kurup vergi levhası çıkardım vs vs tam satışa odaklanacaktimki annemin hastalığı hayatımı karartti hatta 500 tl lik bu forumdan adsense reklamı vermiştim geçen ay çokda güzel dönüşler aldım fakat satış yapmadım moral bozukluğundan dolayı. Alt yapı olarak Shopphp kullanıyorum yaptığım masraflar aşağıda
Tema 1800
Mobil tema 250
Fatura modülü 350
Xml 250
+ 250 yada 500 adet fatura bastırdım alacak kişiye lazım olursa yollarım.
Site adresi PM ile (***** ve +18 içerik varsa özel mesaj ile verilecektir yazılacaktır. Site ismini konuda belirtmek yada konuya yazmamak konu sahibinin insiyatifindedir. )
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 2000 tl
Minumum artis: 50 tl
Açık artırma bitis: 48 saat son tekliften
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi: 1 sene
Kategori, sitenin içeriği nedir: iç giyim fantazi giyim
Günlük hit sayısı: 100- 200 admin panelde ıstatistik
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 10+
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: 1 ay
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet sınırsız
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Site şu an satışa hazır durumdadır herşeyiyle stok tutmuyorum drop... usulü turkiyenin önde gelen 3 firması ile anlaşmam var ve kar marjlarida gayet yüksek arkadaşlar sormak istediğiniz varsa sorun lütfen şimdiden alana hayırlı olsun