yolcu_34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rabbim gani gani rahmet etsin cennetiyle müjdelesin insallah amin saolasin kardeşim.

Bütün arkadaşlardan rabbim gani gani razı olsun yakınlarını kaybedenlere sabir versin hastalara şifa versin inşallah. Ne kadar teşekkür etsem azdır sizlere saolun varolun. Yarin insallah kontrol var tahlilleri aciklanacak yarin hemen hemen netlik kazanacak kalacagi ya da eve gidecegi tahlil sonuçları belli lakin p.tesi doktoru bekliyorlar ama birazda benim sikistirmamla aldığım bilgi beni baya sevindirdi inanın durumunda sevindirecek türden gelişme olduğunu söylediler bukadar hadi inşallah hayırlısı yarin olmaz benim için
İnş. kemoterapi etkisini gösterir ama moral bu tür konularda çok önemli.
Bir video izlemiştim, sözde bilimsel ama emin değilim gerçekliğinden.
Mutluluk hormonlarının kanserli hücreleri yok ettiğine dair. Nedense bana da gerçek geliyor.
Geçenlerde ciddi bir hastalık geçirdik, abimler, yiğenler vs. antibiyotiklerle süründüler, beni bir gün devirdi kahrolası ateş, 40'lara dayanmıştır.
Tek düşündüğüm minik mikrobun benimle baş edemeyeceğiydi. Boğazım da felaketti, ben ilaçsız ertesi gün dikildim ayakta atlattım.
Diğerleri 10 gün ilaçla zor toparlandı. Psikolojik yönler de bence önemlidir. İnş. hayırlı haberler olur.