Şimdi ben müşteriyim ve senin sitene girerek alışveriş yapacağım. Ödemeyi benden nasıl alacaksın? Stoksuz satış yapmayı düşünüyorsun eyvallah ama bu adımı nasıl geçmeyi düşünüyorsun? Stoksuz satış yapmanı sağlayacak firma eğer PAY TR kullanıyyorsa bunu çözebiliriz mesela.
Tamamen iyi niyetimle site kurulumunu sana yapacağım ve ne zaman para kazanırsan o zaman ödeme yapacaksın bana.
İlginiz için çok teşekkür ederim hocam, ödemeleri alma konusunda dropshipping yapacağım firma ile bu konuyu şirket kurmadan halletme taraftarıyım açıkçası. Firma kurma aşamasına verdiğim emek karşılığında aldığım sonuç karar verecek. Ben maliyeti düşük bir şekilde bu işe girmeyi, para kazanmadan bile olsa bi yerlere getirmeyi hedefliyorum. Hedeflerim var elbet ama bunu en az maliyetle başarmak sonrasında ise garanti olan bir işe firma kurarak sermaye koyarak başlamayı uygun gördüm kendi açımdan. Firma kurup girmek daha iyi olabilir ama garantisini kimse veremez, milyonlar harcanan projeler bile batabiliyorken ayakta kalma şansım biraz düşük. Bu konuda tecrübeli birisiniz saygım sonsuz size, işin bu tarafıyla neler yapabilirim uygun mudur bilmiyorum ve yorumunuzu bekliyorum.