grafiking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi ki memnun kalınan kişiyi önermek sorun değil. Ancak belli ki abartı seviyede olması sizin de dikkatinizi çekmiş.

Müşteriyle ortak olduğunu düşündürecek seviyede (yoksa işi gücü bırakıp, kim, neden uğraşsın?) etiket yapan, tasarım kategorisinde her konuyu takip edip, açılan her konuya, aynı dakikalarda, sadece etiket atan (ve sanıyorum bundan zevk alan) kişiler var(dı). Asıl takip etmesi gereken, işi yapacak olan tasarımcılardan daha iyi ve hızlı kişilerdi. Tek eksiği bu işi yapmıyor olmasıydı

Bu işi yapmayıp, bu kategoride dolaşıp, bu kadar sıkı takip ederek her konuya, daha önce çalıştığı bir tasarımcı etiketlemenin amacını hala anlamış değilim.
+ Etiketlenen kişi müsaitse bir zahmet zaten kategorisini takip ediyor olacak, yani etiketlenmesi gerekmiyor.
+ Etiketlenen kişi müsait değilse zaten iş alacak durumu da yoktur ki o konuyu görmüyordur, yine etiketlenmesi gerekmiyor.
Yine de madem bu kadar önermek istiyorsa özelden mesaj olarak iletebiir.

İşin daha da ilginci, bir de bu işleri yaptığı halde başka bir tasarımcıyı etiketleyen tasarımcıların olması

Geçtiğimiz günlerde bir konuya denk geldim, ilk 4-5 mesaj sadece etiketlemeydi. Bu kadar abartılı olması, işi yapan, yani asıl mesaj bırakması gereken kişilere engel teşkil ediyor diye düşünüyorum.
Allah razı olsun ya yalnız değilmişim