Merhabalar, 21 yaşında öğrenciyim. Elimde kendi kasmış olduğum 24.5k takipçili %80 bayan oranlı bir instagram hesabım var. E ticaret işine girmeyi planlıyorum fakat durumlar kısıtlı biraz. Dropshipping olarak forumdan ilgilenen bir hocam ile görüşüyoruz fakat sitemin alan adını aldım ama teması yok. Açıkçası çok detaylara takılan birisiyim karar veremiyorum, beğendiklerime güç yetmiyor ne yazık ki. Bu konuda tecrübeli abilerim kardeşlerim yönlendirme yapabilirse çok güzel olur benim için.

Dropshipping ile kazanç konusunda pek bir beklentim yok zaten, dropshipping ile yüksek rakamlarda kazanmayacağımı biliyorum fakat bu işi gelecek için yapmak istiyorum. Dropshipping ile başlayıp işleri rayına oturtmak, kalıcı müşteri kazanmak, marka adını duyurmak gibi hedeflerim var. Maddi açıdan çalıştığım için bir yerde harçlığım çıkıyor bu yüzden bu işten başlangıçta gelir bekleyecek birisi değilim tek derdim dediğim gibi sitenin adını duyurup günlük belirli satış rakamlarına ulaşmak istiyorum. Sonrasında ise maddi konuda destek rahatlıkla bulabileceğimi düşünüyorum ailemden akrabalarımdan. Şuan istemememin sebebi ise bu işler ciddi işler şirket kurma vs. belirli miktarda para isteyen şeyler ve iş garanti bir iş olmadığı için kimseyi peşimden sürüklemek istemiyorum. Ben projemi bir yere getirip öyle karşılarına çıkmak istiyorum.

İnstagram konusundaysa bu hesapla yetinmeyeceğim, sıfırdan 1-2 tane hesap açıp kasmaya başlayacağım. Özellikle markamın adında bir hesap açıp oradan ürünlerimizin resimlerini ekleyerek elimde ufak tefek para geçebilirse sponsor vererek veya büyük hesaplarda reklam verdirerek kitlemi büyütmeyi amaçlıyorum. Satmak istediğim şey ise bujiteri, takı bayan ürünleri yani. Kolye, küpe, bilezik. Biraz fiyatları uygun olduğu için her kesime ifade edebileceğini düşünüyorum, iade konusunda da rahat bir iş süreci geçireceğime inanıyorum. Araştırıyorum gerek forumda gerekse forum dışı bu sektörü belirli seviyede bilgim var fakat tecrübeli kişilerin tavsiyelerine bilgi paylaşımlarına ihtiyacım var. Şimdiden ilginiz için teşekkür etmek istiyorum.