- Etiketten ziyade ben başka konudan şikayetçiyim iş verenlere teklif veren tasarım konusu olmayan insanların özel mesaj yoluyla iş aldıkları görüyorum. bu son dönemde 3 4 müşterim adını ve konunu bile görmediğim tasarımcıdan tasarım hizmeti alıp mağdur olmuşlar. Konu içerisine yazanlarda oluyor. Bence Mevcut kategoride konu olmayan kişilerin konuya cevap hakkı olmaması bence tüm tasarımcıların hakkını %100 koruyacağını inanıyorum. İş verenlerin Konu açarken uyarı bir bannerla kişilerin kategoride konusu olduğuna emin olup işi veriniz gibi bir banner ile uyarabilirler.
- Birde iş almak için uyduruk bir konu açarak iş teklifi verenler var bence konu açarken belli başlı şartlar getirilmelidir. Konu düzeni getirilmelidir. bunu konu tasarımı şeklinde düşünmeyin. Yazılarla bile çok rahat tasarım konusu oluşturabilirler.
- Yeni bir tasarımcı konu açıyor hemen altına referans tasarım var mı ücretsiz tasarım sağlanıyor mu . referans tasarımlar ücretsiz oluyor diye yazıyor. genellikle pm den yazıyorlar . Konuyu açan kişi de bunu bilmiyor yada kuralı es geçiyor. bu yönde mesaj yazmalarına dikkat etmek gerek
- tasarım yarışmalarında mesajım bulunsun katılacağım veya sohbet tarzında mesajlar var bunlar olmamalı ve silinmelidir.
- Son olarak etiket konusuna gelecek olursak kişi özgün iradesine kalmış birşey. adam memnun kaldığını belirtir iş verenin kararına kalmış birşey işi verip vermemek. ben olsam en çok tercih edilen kişiye iş veririm. Her tasarımcının kendi tasarım anlayışı var sonuç olarak.
Bunları ben bir öneri ve eksiklik olarak görüyorum bu yönde çalışma yapılırsa kimsenin sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
@Coskun;
@EftalBulut;
@ersadwork;
etiketler dışında hepsine sonuna kadar katılıyorum..