Merhabalar,
Bugün Ak Parti'nin içinde yer alan, bir ağabeyimizin telefonla iletişime geçip çay kahve içelim demesiyle başladı her şey

Kendisini yıllardır tanıyorum ve para kazanç noktasını artık aşmış, bir fabrika 16 adet satış mağazası olan çok fazla parası olsa da insanlığı hiç değişmeyen temiz bir ağabeyimiz kendisi. Konuşmamızda bana bir depo tutacağını ve instagram üzerinden ürün satışının yapılacağı bir ticaret sisteminden bahsetti. İşin sosyal medya ve internet alanıyla tamamen benim ilgileneceğimi, bu işe toplamda 100 bin tl sermaye koymayı planladığını iletti. Biliyorum ki bu rakamı unutacak. Yani 100 bin tl yi yatırıyor ama olmazsa da çok koymaz diye düşünüyorum. İnstagram üzerinden özellikle hediyelik eşya ürünlerinin satışı ile ilgili konuştuk. Kendisinin isteği bu yönde ancak işimiz gereği internet içinde olduğumuz için bu kategorinin istenilenin veremeyeceğini düşünüyorum. Aslında bu sektöre de atılım yapmasının nedeni bir tanıdığının sosyal medya üzerinden hediyelik eşya satarak çok büyüdüğüne tanıklık etmesiyle başlamış. 5-10 kişilik bir ekip kurulacak ve instagram üzerinden satış yapılacak. Bu 100 bin tl ile instagram üzerinden nasıl bir yol izlenmeli? Ne kadar bütçe ürünlere ayrılmalı? Ne kadar bütçe reklamlara ayrılmalı? Hangi kategoride satış yapılırsa hızlı büyüme sağlarız? İnstagramın yanında e-ticaret sitesi kurup oradan da satışa girilecek. Size böyle bir teklif geldiğinde hangi envantere yatırım yapardınız? Düşüncelerinizi paylaşıp yol gösterirseniz sevinirim.