Domain Adı : modas.a.f.i.com (safi, saf, temiz, katışıksız anlamında bir kelimedir.)
Bitiş Tarihi : 20.07.2020
Kayıt Firması : guzel.net.tr
Transfer Ücreti : ücretsiz
Başlangıç Fiyat : 300 TL
Satış Süresi Bitiş Tarihi : Son teklif + 24 saat
Minimum Artış : 20 TL
Hemen Al : Her şey dahil 1000 TL.
Özel Notlar : Gelir düzeyim ortalama seviyedeyken, komisyon ile kadın ayakkabısı satıp e-ticaret yapmak için almıştım. Misafir; ile çalışarak opencart kurulumu yaptırmış, facebook ve instagram sayfasında katalog reklam çıkmaya başlamıştım. Ancak şu anda parasız kaldım ve gelir elde edebilmenin tek yolu satmak. Komisyonlu çalıştığım firmanın bilgilerini iletebilirim. Site şu anda aktif değil, sunucuda bazı cron sorunları çıkardığı için devredışı bırakmıştım ama yedekleri iletebilirim.
Instagram hesabında, 3 bin bot alınmış, geri kalanı çekiliş ve instafly ile kasılmış 6.158 takipçim var. Facebook sayfamda tamamen reklam ile kasılmış 335 beğenme - 345 takip var. Sadece paylaşım yaparak bile ayda bir kaç satış yapabilirsiniz.
Instagram sayfasının ilk maili vardır, ancak mail ile satmayı düşünmüyorum. Yedek ekşisözlük hesabım da o mailde. Mail hesabı ile birlikte almak isterseniz son fiyat + 300 tl sözlük hesabımı satabilirim.