Sitenizi kontrol ettiğimde telif hakkı bize ait olan şarkılar mevcut bunların yayını ile ilgili bir bilgi veya izin talebinizi göremedim. Ayrıca API ile şarkıları YouTube veya Spotify üzerinden çekmeniz kafanıza göre şarkı dinletebileceğiniz anlamına gelmiyor. Şarkılar YouTube üzerinde sanatçılarımıza bir kazanç sağlıyor fakat farklı platformlarda izinsiz ve illegal olarak yayınlanması sanatçılarımızın zararınadır. Ayrıca sitenizde iletişim maili göremedim. İletmeniz durumunda gerekli şarkıların kalıcı olarak silinmesi için bir mail gönderimi sağlayacağım.
Hocam öncelikle merhaba. Iletişim sayfamız düzenleniyor. Öncelikle şunu belirteyim google pkayde olsun bizim tarzımızda uygulamalar var. Öyle bir ihlalde sitemizden kaldıramayız çünkü sitemizde bulunmuyor müzikler önbellek olarak gösteriyor. Youtube apisi ise bu yüzden var. Google olayda başka uygulamalar olsun onların açıklamasında olsun koskoca telif hakkı bildiren ihlal durumu olanı youtube sergisine bildiriyorsunuz. O zaman siz başka uygulamalarida şikayet etmeniz gerekiyor.ki yotubeden şarkınız kalkar. Hem.size zararı olmadan reklam yapmaktır. Bu servisimizden önce müzisyenlerimizin reklamını yapıp popülerlik yapmaktır. Hem ihlal söz konusuna gelince ise youtube ve spotify politikalarına aykırı birşey yapmıyoruz. Biz araştırdığınız için yazıyorum. Ihmal edecek olan indirme ve çevrimdışı mod olmayacak. Olması için sizinle anlaşıp bizim sitemizde izlezlenme başına bir fiyat ödenecektir tek ödeme değil yani spotify nasıl ise bizde öyle.olacagiz. şuan aklımızda var ama.ilerleyen zaman.diliminde yapacağız
Sitenizi kontrol ettiğimde telif hakkı bize ait olan şarkılar mevcut bunların yayını ile ilgili bir bilgi veya izin talebinizi göremedim. Ayrıca API ile şarkıları YouTube veya Spotify üzerinden çekmeniz kafanıza göre şarkı dinletebileceğiniz anlamına gelmiyor. Şarkılar YouTube üzerinde sanatçılarımıza bir kazanç sağlıyor fakat farklı platformlarda izinsiz ve illegal olarak yayınlanması sanatçılarımızın zararınadır. Ayrıca sitenizde iletişim maili göremedim. İletmeniz durumunda gerekli şarkıların kalıcı olarak silinmesi için bir mail gönderimi sağlayacağım.
Şuan çok büyük reklam projesi hakkında çalışıyoruz yani küçük yapıdaki müzikleri seçip platformuzun reklâmini yapmaya hazırlanıyoruz.bu uzun bir süreç olarak nitelendiriyoruz. Geliştikçe sistemi daha güzel hale getirme dersindeyiz. Şöyleki şuan api olarak çekiyorsak.ileride anlaştığımız şirketlerle kendi bünyemizde toplamak istiyoruz bunu düşündüğümüz için bütün planlar hazırlandı. Yani anlaşmaya gidildiği zaman ödeme sürekli olacak ama şuan projeyi daha nasıl güzel hale getirebiliriz derdinde. Ama siz şuan kaldırmak istediğiniz müziklerin listesini atın kaldıralım. Ama öncelikle bunu youtube ve spotify konusunda çözmeniz gerekiyor. Biz genede kaldırırız. Iyi günler
Sanatcilarinizin zararına yönelik birşey yok hocam. Biz sanatcilariniz üzerinden para kazanmak değil. Sqnatcialrimizn üzerinden para kazanmak isteseydik daha farklı reklam entegresi ederdik. Müzik arasında olsun. Böyle bir amacımız yok. Amacımız youtube gibi süreklilik haline gelmek ve kendi yapımızı oluşturmak. Müzik dağıtım şirketleri ile anlaşma yapılacak ama şuan api olarak kullanıyoruz. Bu şu değil ki api servisini ömür boyu kullanacağız diye hayır kendi altyapınızda bulunmasını isteriz. Api servislerine güvenimiz olmadığı için ne olur ne olmaz diye şuan müzik dağıtım şirketlerini anlaşıp gerekli sözleşme hazırlanacak. Bu ılerleyen zamanlarda olacak. Ama kaçtığımız yer yok. Her zaman r10 platformunda bulunacağım.