rahmetlik babam aralıkda istanbuldan yeni evi aldık borçlarımızı ödedik memlekete gitti. ocakda karnım ağrısı çok arttı demeye başladı ve doktora gitti. cuma günü gitti doktora . bende o andan itibaren hemen yanına gittim. yaklaşık olarak 3 ay hastanede kaldı , ardından terapilere devam ettik ve mayısda babamı kaybettim. kolon ca idi . kolan kanseri. ca nın ne anlama geldiğini umarım analamanız gerekmez.

şahsen ben ca ne olduğu hep iş yaptığımız yerden googldan öğrendim. en başta anlamadım anlamazdan geldim. dedim olamaz ya yanlış rapordur. gelin görün ki öyle oldu.

sizin durumunuzu çok iyi anlıyorum. allah büyük yardımcınız olsun. demişsiniz ki ne yediğim belli ne uyuduğum. babam öleli yaklaşık 4 yıl oldu. benilk babamın hasta olduğunu anladığımdan şu günüme kadar ne yediğim ne uyuduğum ne mutluluğum belli.

askere gittim evlendim vs. hiç mutlu olmadım olamadım. hep bir yanımda bir eksik var. bizim çok borçlarımız vardı çok uğraştık rahmetlikle. bitirdim rahata erdik derken adam rahmetlik oldu. kolay değil. her şey yarım kalıyor. ben çok özledim. valal yarım saat konuşmak için nelerden vazgeçerdim. para pul mal mülk sadece yarım saat için.

annenize acil şifalar diliyorum. emin olun dua edeceğim.

bu arada hangi hastanedesniz belki bir ziyaret etme şansımız olur teyzemizi . iletirseniz gelmek isterim.