Selam dostlar 1 ay kadar önce annemin karnında hareket edemeyecek kadar şişkinlik oldu öncesinden biz kilo aliyora verdik ara sıra alır verirdi. Lakin son zamanlarda başlayan ciddi sancılardan dolayı acile kaldırdık ve yapilan muayenelerden sonra rahim kanseri teşhisi kondu 4.cu evre olduğunu söyledi doktor ve acil ameliyat olması gerektiğini söyleyerek 1 hafta sonra ameliyat edildi ve tam 10 kilo karnından su torbası cıktı. 1 aydır hastanede durum ciddiyetini koruyor ve doktorun bize söylediği durumun ciddi olduğu ve herşeye hazırlıklı olmamız gerektiği. Resmen hayatım karardı arkadaşlar bir aydır hastanede ve kemo terapi görüyor belki bi o kadar daha kalacak. Ne yediğim belli ne uyudugum iside bırakmıştım anneme bakmak için 1 aydır çalışmıyorum atolye tutup malzemeler de almıştım ahşap için onlarda öyle kaldı paramin buyuk bolumunu oraya yatirdim evde çoluk çocuğu ihmal ettim aklim karma karisik 10 sene once babayi kaybettik hala yokluğuna alışamamışken birde annemin bu rahatsızlığı iyice perişan etti beni tek isteğim rabbimden annemin şifa bulması gerisi boş. Sizide yordum biraz uzun oldu hakkınızı helal edin birde dua insallah.