Var hocam zorla 3 yalan şikayeti kaldırtmıştım. Mail gönderin durumu açık açık belirtin, bana 2500 ₺ demişlerdi 1 yıllık kurumsal üyeliği.

Telefon`da duygu diye bir bayanla konuşmuştum.
+ Ben size bu parayı ödemek zorunda değilim.
+Tüm hakları bende olan markamı izinsiz sitenizde kullanıyorsunuz.
+ Şikayet eden kullanıcılardan sadece telefon mail isim soy isim alıyorsunuz peki bunların bizim müşterimiz olduğunu nereden biliyorsunuz?

Sorduğum sorulara tabi ki bir cevabı yoktu, yarım saat sonra tekrar döndü. Murat Bey yetkilimiz ile görüştüm şikayet sayınız az olduğu için 1 yıllık kurumsal üyelik 1000 ₺ olabilir gibi bir yanıt almıştım. Tabi ki kurumsal üyelik almadım, kullandığım sistemde müşteri bilgilerini daha detaylı almaya başladım. Kurumsal üyelik olmadan şikayet var üzerinde şikayet eden kullanıcın isimini görebiliyorsunuz. Bende gelen şikayetlerin tarihleri ile isim karşılaştırması vs yaparak deneme yanılma yolu ile şikayetlerin kimden geldiğini buluyorum. Şuan markam adına hala 3 adet yalan şikayet var kendilerine durumu dün ilettim mail ile cevap bekliyorum cevap geldiğinde bu yazımı editlerim.

Son olarak yasal yollara başvurursanız emin olun siz haklı çıkarsınız şikayet varın haklı çıkma şansı bile yok. Tabi kurumsal üyelik vs aldı iseniz değişebilir.