Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bu yazdıklarım içinde en cok size 1. madde kazandıracaktır.Oynamayın..
1- Birinci tavsiyem bence hiç oynamayın en doğrusu ve en güzelidir.
2- oynayacaksanız kesinlikle İngiltere ligleri maçlarından uzak durun en fazla paranın ben bu ligte götürüldüğünü düşünüyorum. 1.80 lik oranları biliyorum hadi üç beş daha fazla kazandırsın diye 1.10 1.20 cok düşük oranlar oynuyorum onda bile kaç defa yattım.
3- kesinlikle cok paranızı yatırmayın bir arkadaşın açtığı konu gibi kasa katlama yani 20 liralık vs oynayın.ben genelde 10 lira yatırıp 20-30 lira alıyorum.
4- Düşme potasındaki takımlar ile, ligte iddiası olmayan maçlar olduğunda oranı yüksek diye ligte iddiası olmayp üst sıralarda olan takımlara basmayın yatarsınız.
5- Ben genelde gol üzerine oynuyorum 2,5 üstü, 3,5 üstü canlıdan buna göre oynayın ama hemen 10-15 dkda maçın 2-1 diyelim maç 3.5 üstü olur 4.5 üstü olur diyip basmayın paranızı yatarsınız.maç 2-1 olduktan sonra takımlar daha dengeli oynuyor ve gol gelme ihtimali düşüyor.
6- Genelde ilk yarılarda gol oluyor maçlarda bu nedenle 0,5 üstüden oynayabilirsiniz.
7- 75. dakikadan sonra genelde canlıdan maçın gidişine göre oynayın.mesela maç 1-0 gidiyor bir gol daha olma ihtimali yüksek.cünkü karşı takım gol için saldırırken diğeride kontrataktan gol atabiliyor.Ama maç 1-1 filan ise iki takımında işine geliyorsa 1 er puan ve cok fazla beraberlikleri olan takım ise hiç bulaşmayın.
8- Bilmediğiniz liglerdeki maçları asla oynamayın.
9- Basketbol maçlarında çok sürpriz oluyor pek bulaşmanızı önermiyorum.