XTRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 tane hesap için nasıl çalıştırıcaz.Tamam 1 pc ye lisanslı ama çoklu çalıştırabiliyormuyuz.Mesela 1 pc de 100 tane acabilirmiyiz ?

Not : 100 sayısına takılmayın 1den fazla herhangi bir sayı olur
Hayır coklu hesap girişini kısıtladım program sadece 1pc de 1 tane çalışabilir onun işlemi bittikten sonra başka hesaba pinlettirebilirsiniz . Bu ban riski açısından çok önemli

alayel44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam kelime pinletti ve sitesine yönlendirdi ama kullanıcı pinterestte tıkladığı resmi geldiği sitede bulabilecek mi ?
Hocam aslında insanlar ordan resme tıkladıgında resme gelmiyor resmi zaten pinteresttede görüyor orda insanlar acıklamalara konuyu okumaya geliyor ama p2p sitelerin %90 ı spam oldugu için içerik zaten yok .. O yüzden resimi siteye ekletme geregi duymadım.. Her siteye uyumlu calısıyor ben mesela drone resmi paylaştırıyorum drone affilite linki aldım amazondan ona yönlendiriyorum... Özgün siteniz vardı atıyorum moda hakkında kıyafet resimleri pinletip moda sitenize yönlendirdiginizde insanlar en azından bi dolanır sitede dediğim gibi resme degil resmin ait oldugu içeriğe geliyor insanlar.