Maalesef özellikle hizmet sektöründe işini yapmayan yada işi yetiştiremediğinden yalan söyleyen çok insan var.
Özellikle hosting ve webmasterlik konuları başta olmak üzere; perdeciler,tamirciler, vb. sektörlerde sıkça başımıza gelen olaylar bunlar.
Bu zamana kadar duyduğunuz en Aptalca ve en Ütopik Palavralar nelerdir?

Benim karşılaştığım örnekler:

1. Mecidiyeköy`de 2000`lerin başında bilgisayar tamircilerine ve bilişim işi ile uğraşan firmalara ve bunların müşterilerine site yapan bir arkadaş vardı. Farklı müşterilerim kanalı ile bu eleman ile muhatap olmak zorunda kalmıştım. Eleman ile yaklaık 10 müşteri ile ilgili konuşmuştum. Eleman zaman içinde benle konuştuğunu unutarak 5 yıla yakın zamanda 6-7 defa Dedesini öldürmüştü. En sonunda patlamıştım Ulan! dedenin bir 3 yıl önce biri 2 yıl önce ölmemiş miydi? Adamları daha kaç defa öldüreceksin demiştim.

2. İsmi lazım değil İzmir`de bir hosting firması 10 gün sunucu çalıştırmadı. İlçe genelinde internet altyapısı çökmüş sözüm ona altyapı yenileniyormuş biraz daha dayanın falan filan. Benim cevap: ofisinizin bulunduğu adrese baktım ve internetten yaptığım araştırma ile alt katınızdaki komşunuzun telefonuna ulaştım. Adamlarda internet var! Kaldı ki sizin internet sitenizi çalıştıran internet var da benim hosting hizmetimi aldığım sunucuya mı internet yok.

3. Şu an İstanbul dışındayım der! Arkada İstanbul ezan saatinde Ezan Sesi gelir.

Sürekli birileri ölür, dükkana hırsız girer, bilgisayar bozulur...

Kardeşim bir defa da uzaylılar gelsin, füze düşsün, kız kaçırın, kaçırılın...