Klasik vasat Türk dizisi. Belki oyunculardan kaynaklı. Ben pek beğenmiyorum Türk dizilerini. Hekimoğlu bir saçmalık ortaya çıkardılar rezalet. Sağdan soldan klonlama projesine girdiler. Eskiden batıya ahlaksızlığı ihraç ediyorduk (binbir gece, aşk-ı memnu vs), şimdi batının ahlaklı film ve dizilerini ithal etmeye çalışıyoruz (house m.d., 7. koğuştaki mucize vs) Bazen başarılı oluyorken bazen de içine edilebiliyor.

Maalesef batıyı ahlaksız gavur ilan ediyorken en çok izlediğimiz gerdekli, tacizli, tecavüzlü, bol erotizm kokan ucuz ve basit diziler oluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=b_NhMhpbcqI

Murat Soner de en kısa sürede en çok izlenen videosu olmasını kendisi de garipsemiş zaten.

Belki batıda sexüel konular bu kadar prim yapmıyor. Belki cinselliğe olan doyumsuz açlığımız ailece oturup izlerken kasım kasım gerilip, acaba daha da mı ileriye gidecekler acaba kanalı ne zaman değiştirsem heyecanıyla bastırılmaya çalışılıyor olabilir.