kumru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siteyi mümkünse incelemek ve teklif yapmak isterim. ayrıca sitenin sunucu dışında herhangi bir ekstra gideri var mı, makaleleri kendiniz mi yazdınız, yazdırdığınız birileri mevcut mudur paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba, sitenin makalelerinin % 70 i kendi tarafımdan, kalan kısmı ise yıllarca çalıştığım ve halen çalışmaya devam ettiğim bir yazar arkadaşımız tarafından yazılmıştır. Makalelerin kalitesi konusunda çok endişe etmenize gerek yoktur. Sunucu dışında herhangi bir gideri yoktur. Rutin gider sadece içerik için yapılan ödemelerdir. Siteyle ilgili istediğiniz tüm bilgiler için özel mesaj atabilirsiniz. Site adı paylaşma hakkımı şu an için saklı tutuyorum. Bu konuda dilim yandığı için daha önceden anlayışınızı rica ediyorum. Mümkün mertebe merak ettiğiniz tüm sorulara cevap verilecektir.

erdoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi iletebilirmisiniz
Merhaba, site adresinin paylaşımına ilişkin detaylara konumuzun ilk mesajında yer verdik. Bu konuda anlayışınızı rica ediyorum. Siteyle ilgili tüm soruları sorabilirsiniz. Mümkün mertebe SS li bir şekilde paylaşabilirim. Ciddi alıcılarla telefonla da iletişime geçebiliriz. Teşekkürler.