Merhabalar,
Daha önceden de bu ve buna benzer konular açılmıştı ancak müşterilerimin sürekli aynı dönüşü vermesi artık canımı sıkmaya başlıyor.
Konu şu ki Wordpress Ücretli İşler, Kurulum Entegrasyon ve Diğer kategoriler de dahil olmak üzere bazı arkadaşlarımızın düşük fiyatlandırma yapması sebebiyle müşteriye detaylı iş raporu şeklinde sunum yapıp fiyatlandırmasını belirtiyoruz, Sonrasında müşteriden aldığımız dönüş
'' Forum üzerinde x fiyatına yapanlar var,siz niye bu fiyattan yapıyorsunuz'' şeklinde oluyor. Her sektörde olduğu gibi bu sektörde de rekabet olur, ki olmalıda. Ancak örnek veriyorum
''50-100 TL'ye anahtar teslim site'' şeklinde konular mevcut.
Kullanılan tema ve eklentileri inceliyorum çoğu premium diyebileceğimiz tema&eklentiler. Sadece sormak istiyorum bir tema lisansının dahi 50$ olduğunu farzedersek ne şekilde bu iş 50-100' TLye mal edilebiliyor ?
Yönetimden isteğimiz bu ve bunun gibi kategorilere TABAN FİYAT uygulaması getirilmesi şeklinde. Gerçekten bu şekilde olan ''Ölü fiyat'' dediğimiz fiyatlara bir sınırlama getirilmesi yönünde.İlk başlarda bir sorun olmuyordu ancak artık çoğu müşterimiz bu şekilde geri dönüş bırakıyor. Rahatsız edici bir hal almaya başladı bir zamandan sonra.
Ek olarak şunuda belirtmek istiyorum, Sadece WP kurulum ve ufak tefek işleri bu fiyatlara yapan arkadaşlara sözüm yok. Anahtar Teslim Site konusunda bu şekilde iş yapan arkadaşlar için söylüyorum bunu.
@Coskun;