yanlış yönlendirme yok kanuna göre yazılanları söylüyorum size. ve durum da öyle. size veya hostinginize farklı şekillerde uyarı gelmek zorunda
siz neye nasıl dayandırarak bunu söylediniz açıklayın biz de aydınlanalım ben de araştırıyorum uzun zamandır zaten
Şöyle düşün, sen 500 milyon dolar harcayıp film yapıyorsun.
Ben geliyorum bunu dünyanın en büyük torrent siteleri aracılığıyla vizyondayken ve vizyon sonrasında senin vizyondaki izletmen kadar izletiyorum. Belki daha fazla, sen kibarlık yapıp kaldır diye mail atar mısın? Kanun'u kim dinler ? Ben sana mail attım derim kaldırmadı derim kapattırırım siteyi + dava açarım kanun kim?
Herkes yayınlarken klasik mantık yok efendim kanun diyormuş. Adam öz evladına işkence yapıyor + tecavüz ediyor, kanuna göre en az 30 sene ceza yiyecekken hakim denetimli veriyor. Nerede kanun?
Film sektörü, dizi sektörü vb sadece uyar kaldır mantığını film siteleri benimsediği için, firmalar mahkemelerle davalarla uğraşmamak adına bu şekilde uyarı atıyor insiyatif sağlıyor, kaldırıyorsun sorun çıkmıyor. Sen sanma ki yayınlama hakkın var. Sen kimsin senin sıfatın ne ki bizim milyon dolarlık yapımımızı 1 sene emek verip çektiğimiz filmi bizim iznimiz olmadan yayınlıyorsun dese firma ne diyeceksin? Klasik site sahibi savunması, biz tanıtım için koyuduk... Sen kimsinde tanıyorsun benden izin aldın mı? derler adama.. Al rapidvideo openload vb uyar kaldır mantığı vardı warner bross + netflix bir çöktü paket etti hepsini, ne oldu hani kanun?