NeTZeN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden bekliyorsunuz peki? süre uzatmalarını yapın, metunic e aktarın farklı bir sağlayıcı ile çalışmak istemiyorsanız yanı nic.tr bitti onun yerine metunic yapıldı değişen birşey yok hocam fiyatlar dışında fiyatlarda pek bir değişim zaten olmadı boşuna beklemeyin taşıma 1 dk almıyor sistem kendisi taşımakta zaten.
Anladığımı söyleyeyim. Nic.tr önceden tekeldi. BTK dediki dur, Sen tekel olamazsın, sen çok kazandın ben bu işe el atıyorum. Bu işi kayıt operatörü adı altında türkiyedeki aynı com,net,org kayıt işlemlerine izin veren diğer Türk firmalarına da vereceğim. Nic.tr yani Odtü'de "ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. (METUnic)" ismi altında bir kayıt operatörü firması oldu. Önceden hakimiyet ve tekellik burada iken, Odtü Metunic isminde alt taşeron oldu bir nevi.

Benim gibi, diğer Türk kayıt operatörlerine de geçmek istemeyen için ve yine Odtü'nün kontrolü altında olan Metunic'e mi geçiyor millet aceba.
Ücretler aynı mı? Yani şunu da yapabilirim. Önce Metunic'e transfer edeyim. Ondan sonra oradan da ödeme yapabilirim.