hades596 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocamm msjlarınızda konularınızda gördügüm kadariyla birsürü firma sunucu host vs degiştirdiniz DMCA , abuse şikayet durumlarında sorunsuz olan bir firma varmı ?
Contabo kullanıyorum ama duyduguma göre abuse durumunda siteleri kapatip düzeltmek icin 30 euro tekrar siteleri açmak icin ayritten 25 euro istiyormus.gangister gibi.

bu konuda bilgili arkadaşlar varsa onlarında yorumunu bekliyorum lütfen.
Hocam şimdi forumun yüzde 1'i web konusunda çok bilgili geri kalanımız deneme yanılma yoluyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Cantabodan da çok çektim zamanında 2 hafta kapalı kaldı sitelerim toparlanamadı o süreçten sonra. Şu anda durum biraz daha stabil ama mükemmel değil. Örneğin bir adsenseme bağlı 240 sitenin yalnızca 51 tanesinden hit geliyor. Geri kalan 190 site neden uykuda bilgim yok. Burada bunu bilebilecek abartmıyorum en fazla 10 kişi vardır. Onlar da bizle uğraşmıyor kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. Yani özetle ben 100 sorundan 1'ini şans eseri çözdüm host değiştirerek. Verdiğim, vereceğim bilgiler çok güvenilir olmayacaktır yani. Ben de bekliyorum yüzde 1'lik kısıdan birinin gelip açıklama yapmasını