ucg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milyar dolar değerlemesi olan en büyük içerik yayıncılarının ilk 5'inden 3'ü wordpress kullanıyor.
Bende son sitelerimde tamamen wordpresse yöneldim. Bu arada sağlık sitesi için önerebileceğiniz bir tema varsa öneri alabilirim

DizaynMuzesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarısız hikayeler paylaşmak bir erdemdir. Önemli olan bundan tecrübe çıkartmaktır.
Paylaşım yaptığınız için tebrik ediyorum.
Ben teşekkür ederim. Umarım bir iş için çaba gösteren herkes hakkettiğini eninde sonunda alır

ihtiy4r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam zaten herkes başarisiz olarak başariya ulaşiyorlar 🙃inşallah yeni projenizde yurur gidersiniz
İnşAllah. Allah razı olsun. Aynı dilek ve temmenilerle sizde tüm projelerinizde başarılı olun İnşAllah..

imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Thomas Edison’a, 999 denemeden sonra yaptığı bininci deneyde ampulü bulmasıyla ilgili olarak şöyle bir soru yöneltmişler:

- 999 kez hata yapmanıza rağmen, bininci deneyi yapacak gücü nereden buldunuz?

Edison şu yanıtı vermiş:

- Ampulün icadı bin aşamalı bir süreçti. Hata gibi görünen ilk 999 aşama, bininci ve son aşamaya götüren öğrenmelerle doluydu.

Bu konuşma ne kadar doğru, gerçekleşmiş mi bilmiyorum ama çıkarmanız gereken mesajın doğru olduğuna eminim. Aslında başarısızlık olarak görürseniz hevesiniz kaçar ama tecrübe ve öğrenme olarak görürseniz elbet daha faydalı olacaktır
Kesinlikle. Bende bu başarısızlıklarımdan bir kısım dersler çıkarmayı başardım elbette.

Kadir TUTAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her başarısızlıkta kendine ders çıkarabiliyorsan kar etmişsin demektir.
Kesinlikle derslerle çıkardım. İnşAllah karını da ederiz

pdmuhcelebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam memur haber sitesi domaini duruyor mu merak ettim benim de memur sitem var suan
Duruyor. Özelden sitemi paylaşabilirim problem değil

abdlkrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarısızlık Başarıya Giden Bir Yoldur.
Kesinlikle.

SyranaX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgilerin seni basariya götürebilir.
Bence devam et..
Yeni projelerle devam edeceğim İnşAllah. Çok güzel destekleyici yorumlar aldım. Herkese teşekkür ederim.

delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarısızlık diye birşey yoktur, tecrübe ve ders almak vardır. Bir arkadaşım bana demişti ki "işyeri batırma konusunda tüm tecrübeye sahibim" 🙂 bardağın dolu tarafı işte bu.
Benimde aynen böyle bir arkadaşım var. İş batırır ama her seferinde yeni bir iş batırmak için yeniden girişimlere başlar.