kasirga098 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel olarak çok güzel bir iş çıkmış açıkcası bir çok kolaylığı mevcut gördüğüm negatif yanları bildirmek isterim.

Destek taleblerinde yenileme sıklığı 1 dakikada bir o sayfa yenilenmeli,hatta bildirim botu chrome eklentisi vs olsa süper olur,
Ticket sisteminde , talep adının üzerine gelip tıklanınca içine girmeli,gerçekten kolaylık oluyor. Görüntüle butonu küçük ve küçükde olsa zaman kaybı yaratıyor.
Birde ek olarak cpanel directadmin vb sunuculara whmcs gibi direk giriş eklenmeli ip adresine tıklandımı root olarak o sunucuya giriş yapmalı. Yani müşteri profilinde hizmetlerden whm giriş yapılıyor ama müşterinin paneline giriş yapılıyor. Direk sunucu root olarak cpaneline bağlanmak için bu özellik önemli. Sonuçta hosting firmaları elemanları ile root password şifresini paylaşmayabilir,sunucusal bir ayar yapmak bir atama gerçekleştirmek gerekebiliyor,bu durumdada sistemde yönetici yerine teknik destek elemanı olduğu zaman mecburen root şifresine ihtiyaç duyacak. Bence bu özelliği muhakkak eklemelisiniz.
Whmcs'de ticket altında müşterinin hizmeti yer almakta ve hizmetin üzerine tıklandığı an örnek reseller hosting ise reseller hosting bilgilerinin bulunduğu ürünler/hizmetler kısmına atıyor otomatik olarak müşterinin şifresini vs görüntüleyebildiğimiz , whmsine bağlanabildiğimiz alan.

Wisecpdede müşterinin hizmeti yer almakta ama tıklayınca o sayfaya atmıyor,bence buda yapılabilir,müşteri profiline tıklıyorsun ordan siparişlere tıklıyorsun,görüntüleye tıklıyorsun,ordan hosting yönetimi kısmına geliyorsun. Bu dediğimide eklerseniz buda çok güzel zaman kazandırır bizlere.
Anasayfadaki ödenmemiş faturalar kısmında sadece ödeme tarihi geçmiş faturaların gözükmesi gerekmekte,ödeme tarihi gelmeyen faturayı dahi gösteriyor,bu bence gereksiz. Sonuçta ödeme tarihi gelmemiş gözükmesinede gerek yok.
Öncelikle ilginiz için teşekkürler.

Destek taleblerinde yenileme sıklığı 1 dakikada bir o sayfa yenilenmeli,hatta bildirim botu chrome eklentisi vs olsa süper olur,
Ticket sisteminde , talep adının üzerine gelip tıklanınca içine girmeli,gerçekten kolaylık oluyor. Görüntüle butonu küçük ve küçükde olsa zaman kaybı yaratıyor.

+ Bunlar hakkında gerekli notlar aldım. Teşekkürler.

Birde ek olarak cpanel directadmin vb sunuculara whmcs gibi direk giriş eklenmeli ip adresine tıklandımı root olarak o sunucuya giriş yapmalı. Yani müşteri profilinde hizmetlerden whm giriş yapılıyor ama müşterinin paneline giriş yapılıyor.
Direk sunucu root olarak cpaneline bağlanmak için bu özellik önemli. Sonuçta hosting firmaları elemanları ile root password şifresini paylaşmayabilir,sunucusal bir ayar yapmak bir atama gerçekleştirmek gerekebiliyor,bu durumdada sistemde yönetici yerine teknik destek elemanı olduğu zaman mecburen root şifresine ihtiyaç duyacak. Bence bu özelliği muhakkak eklemelisiniz.
+ Sipariş detayı üzerinden zaten tek tıkla giriş yapılabiliyor. Bağlı bulunduğu sunucuya root olarak giriş yapılmasından bahsediyorsanız bunun üzerinde duracağız.

Whmcs'de ticket altında müşterinin hizmeti yer almakta ve hizmetin üzerine tıklandığı an örnek reseller hosting ise reseller hosting bilgilerinin bulunduğu ürünler/hizmetler kısmına atıyor otomatik olarak müşterinin şifresini vs görüntüleyebildiğimiz , whmsine bağlanabildiğimiz alan. Wisecpdede müşterinin hizmeti yer almakta ama tıklayınca o sayfaya atmıyor,bence buda yapılabilir,müşteri profiline tıklıyorsun ordan siparişlere tıklıyorsun,görüntüleye tıklıyorsun,ordan hosting yönetimi kısmına geliyorsun. Bu dediğimide eklerseniz buda çok güzel zaman kazandırır bizlere.
+ Bahsettiğiniz alana şuradan erişilebilir > http://prntscr.com/qj8xsw fakat ticket listesinden de erişmekten bahsediyorsanız mantıklı, bunun üzerinde ayrıca duracağız.

Anasayfadaki ödenmemiş faturalar kısmında sadece ödeme tarihi geçmiş faturaların gözükmesi gerekmekte,ödeme tarihi gelmeyen faturayı dahi gösteriyor,bu bence gereksiz. Sonuçta ödeme tarihi gelmemiş gözükmesinede gerek yok.
+ Yeni sürümde anasayfa düzeni şöyle görünecek > http://prntscr.com/qj8ysn

SKYNOVA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ürünü ömürboyu lisan olarak aldım ürünü inceledim aslında kemdimiz de bir yazılım firmasıyız bu tarz projeleri desteklemezssek nasıl başarılı olacak ben idris beye tebrik ediyorum burada fiyat eleştirisi yada başka birşeyler yapacağımıza yazılımın eksiklerini tespit edip fikir sunup yazılımı daha iyi yerlere getirmeyi sağlamak gerektiğini düşünüyorum ben ihtiyacım olduğundan değil sırf onure etmek için aldım kullandım açıkçası ufak ta olsa domainlerimi bir araya toparladım hostin satan bir firma değiliz ama idrisbeyden Digital ocean ve hentzer gibi firmaların eklerse çokdaha güzelleşir diye düşünüyorum en azından insanlar türkiyede . çok pahalıya sunucu almazlar türkiyede hosting aldığımız fiyata sunucu alabiliyiyoruz Kendisine teşekür ederim . başarılarının devamını dilerim bence ürün hak ettiği değeri görecekttir ben bütün çevremdeki herkese tavsiye ediyorum
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Bu gibi konularda etkin çözümler bulabilmeniz için Marketplace ve Özellik İstek Platformu üzerinde çalışıyoruz. Yakında faaliyete geçecektir. Özellikle yurt dışı tarafında çok sayıda talepler geliyor fakat geliştirici yokluğu nedeniyle çözümsüz kalınıyor. Geliştiricileri cezbedecek birçok şey hazırlıyoruz. Özellikle yerli php geliştiricilerimiz en çok talep edilen modül, tema ve eklentileri geliştirerek yurt dışından döviz ile gelir elde edebilecekler. İstenilen herhangi bir modül, tema veya eklentinin ücretli/ücretsiz temin edilebilmesi için tüm olanakları seferber edeceğiz.

Takipte kalınız.