Tüm AEA ülkelerini ve birleşik krallığı kısmen ilgilendiren bir konu. Buralardan ziyaretçileriniz varsa eklemeniz gerekli. Google neden zorunlu yapmıyor sorunuza cevapta google adsense aktif olsun olmasın bu uyarı yapılmak zorundadır.
Google bunları manuel kontrol ettiği için yayıncılarını mağdur etmeden ilerlemeye çalışıyor. Yani çok fazla trafik alan ve dikkat çeken bir siteniz varsa bunu eklemeniz iyi olur en azından uyarı almazsınız veya uyarı alana kadar beklemelisiniz ancak uyarı aldıktan sonra düzenleme yapılmazsa hesabınız kapanabilir.
Kurulumu doğru yapanda var yapmayanda doğru yapmadan kullanan görüntüde bu onayı alıyoruz diyen sitelerde var ancak dikkat ettim bütün büyük siteler bu onayı aldıktan sonra reklamı yayına veriyor.
@grafiemo; nun dediği gibi dün gece farklı bir wordpress eklentisiyle bu şekilde çözüp yazmıştım ama tam emin olmak ve konu sahibi arkadaşın eklentisiyle yapılabilir mi diye bugünü bekledim. Denedim ve onay verdikten sonra reklamlar gözükecek şekilde ayarlamayı başardım.
Ayrıntılı anlatım:
https://www.r10.net/google-adsense/2...i-anlatim.html