Bence domain fena değil ancak ödenen rakama bakılınca çok kötü bir yatırım yaptınız. Açık arttırmayı uzaktan izledim kaçta bitecek diye. Sanırım 85-90$ da bitti ki yaklasık 600 tl. Diğer arkadaş kim bilmiyorum hizli1 miydi neydi. Gerçekten bu domaine o kadar para verilmemeliydi. Bir açık arttırım inadı uğruna sermaye yapılacak para verilecek bir domain değil idi (bence). Zaten 40$'ı geçtiğinde artık kazanan kim olacak diye değil kaybeden kim olacak diye izledim. Çünkü en yüksek teklifin sahibi artık kaybeden olacaktı benim için

Zira ben o domaini incelediğimde net uzantısında değersiz bir site ve org ve diğer uzantıların da boşta olduğunu gördüm. Herkes nasıl değerlendirdi yorumlarını yaparken bilmiyorum ama ben ödenen fiyatı da gördüğüm için böyle yarı olumsuz bir yorum yaptım.
Ancak hayallerinizin peşinden koşmak kararlı olmak da lazım. Ama neticede hızlı1 nickli kişi olmasaydı 10$'a alınabilecek bir domaindi ki yıllığı 2-3 $'a gelecekti. İçki içen de kaybeder kumar oynayan da, kazanan hep hancıdır. Bu sefer hancı kazanan (DropCath) oldu bence.
Ayrıca konu dışı: eğer Türkçe bir domainde yabancı sitelerde açık arttırmaya bir
Türk katılmışsa ve teklif vermişse
benim için çok çok çok önemli olmadıkça ben o alan adına teklif vermiyorum. Herkesten aynı tutumu beklerim. Yani o alan adını gerçekten ihtiyacı olan almalıdır düşüncesindeyim. 2005-2010'lu yıllarda dolar ucuz diye yapılan domain kayıt çılgınlığı ile forumda satış konularına yetişemezdik. Sonuç: yatırımcıya zarar, domain kullanacak kişiye engel, ülke ekonomisine olumsuz fayda... Sonra o domainlerin hepsi boşa düştü. Dikkat edilmesi lazım.
Yorumunuz ve haklı özeleştiriniz için teşekkürler. Rakamsal olarak dediğiniz gibi beklentimin üzerinde bir meblağa satın almış oldum ancak bu rakamlara jenerik ve hatta mantıklı keyword domainler alınabiliyor. Net uzantısı çok sağlam olmasada projeli, yenigelin herkesimce ağızda olan ve sık kullanılan bir tabir ve gelin,gelinlik,nişan vs. Tüm bu kavramlada hitap edebilecek akılda kalıcı akla ve göze hitap eden com uzantılı ve gerçekten çok beğenerek bütçemin üstündede olsa aldığım bir domain. Anlamsız 4 harf bir com 100 usd başlıyor jenerik iş görecek bir domain 300-400 usd bandından başlıyor premium, keyword domainler hakeza yeni kayıt değilse 50-60usd bandında bunların hepsini düşününce kendimi teselli ediyorum 😃 yorumunuz çok değerli gerçekten çok teşekkürler