bdemiraki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Xiaomi Mi 9t Pro mu? Xiaomi Mi 9t mi var dostum sende, proyu şuan alamaz gibiyimde, normalini düşünüyorum. Oysa telefonun beğendiğin özelliklerini söylersen çok iyi olur.

Ben pek oyun oynayan biri değilim ama otobüsdeyim diyelim, yada evden uzağım telefonda bişeye bakayım diyorum tarayıcı delaylı çalışıyor bişey okucağıma bakıcağımada pişman oluyorum. Kamera desen bazen kendi kendine açılmamaya karar veriyor.
Bende normali var hocam 6/128 hiç düşünmeden al derim. Kamerası efsane zaten günümüz oyunlarının hepsini oynatıyor herhangi bir sorun yaşamassın. Ultra HD de blackdesert oynadım 5-6 saat aralıksız gram ısınmıyor, bataryasını zaten konuşmaya gerek bile yok 2 günü rahat rahat çıkartıyor. Tasarım olarakta "bune be!" dedirtecek cinsten.
Paran varsa normalini alacak düşünme bile.

PardoraS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Redmi Note 8 Pro kullanıyorum cihaz çok güzel performans sağlıyor pişman olmazsın mi 9t de güzel cihaz ancak o çıkan pop-up kameranın bozulacağını düşünüyorum onun için almadım ben
Ben kullanıyorum, öyle bir dünya yok hocam. 300bin kereden fazla açılma ömrü var buda yıllar demek, kamera herhangi bir düşme anında vs otomatik içeri alıyor kendini. 6 aydır kullanıyorum tekleme bile yok.