iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam yanlış anlıyorsun kötü birşey söylemedim. İşe yaramayacağını söyledim. Aksine paylaşımın için teşekkür ederim ama bu şekilde olmaz çalışmaz. Sana nasıl çalışacağını da gösterdim. Zaten Google Türkçe olarak açıklamış nasıl çalışacağını. Eklenti ile onu kapat bunu kapat ile olacak şey değil. Ha yapılır eklenti ile de ama kimse o kadar detaylı uğraşmaz. Varsa ücretli versiyonu vardır.
İşte bu be güzel kardeşim bende bunu anlatıyorum bak ne güzel anlaşabildik saolasın , benim amacım farklı bir şeyler deneyimlemek ve deneyimlerim güzel yolda gidiyor sonra banlanma v.s her hangi bir şeyde yine ben paylaşacağım.

Amaç Türklerin önü açılsın daha fazla kazansın neden elin gevuru fazla kazanırken Türkler 3 kuruş için 10 takla atsın ki sende bende bu işi bilen kişiler paylaşmalı bazı şeyleri değil mi.

- İşe yaramaz derken onu anlatayım , işe yaradığını direk gözlemledim, reklamların biran önce gösterilmeye başlanması sadece eklenti ile sağlanabiliyor evet sonrasında ki apiler bağlantılar kod parçacıkları ile devam edecek sizde yanlış söylemiyorsunuz fakat bende yanlış söylemiyorum

- Neyse savaşa gerek yok barış her zaman güzeldir.