Hocam forumda 10 liraya domain alıp açık arttırmayla 200 liraya satan bir üyeden şikayetci oldum. Al-Sat yaptığim için bu durumdan benim sattığım kişi de mağdur oldu. Ben üstüme düşeni yaptım dolaylı yoldam mağduriyet yaşattığım için ilk başta taraftarı olmasam da mağduriyeti giderdim. Ama bana açık arttırmadan satan kişi mağduriyeti yaşatanı 10 lira verip reglettiği kişide buldu, "o ödeme yaparsa, yaparım" dedi forumdan banlandı.

Bu kişi kendi hesabindan kendi işini görüyor, hamile eşinin adını kullanıp, mağdur edebiyatı yaparak (para kazanamıyorum, eşime destek olamıyorum diyerek..) bir yandan da beni ve bir kaç kişiyi mağdur ediyor.

Bir şekilde ulaştım eşi konuştu, eşinin daha r10'dan haberi yok. Sorular soruyorum "eşim(kocası) biliyor, .... numarasını arayın diyor" mesaj atıyorum " valla şuan zor durumdayım çocukların masrafı o'su bu'su bir çok gider kalem söylüyor. Çoluğundan çocuğundan çıksın dedim tepki yok, görüldü yapıyor..

En son forumda multi üyelikle birisine bulaşmış. 150TL teklifi beğenmemiş, zorluk çıkartmış.

Gel de ne söyle şimdi buna? Öğrenciyim bende, onun çocuk masrafı varsa benim de kendi masrafım var. Kendimce bir şeyler yapıyorum burada, 3-5 ne olursa cebime koyup kendi harçlığımı kazanmak istiyorum. Bunu da belirtmeme rağmen tepkisiz kalacak insanlar da var.

içimi dökeyim dedim bende. kusura bakmayın