Bir insan evladı düşünün. Parasını önceden vererek bir iş yaptırmaya çalışıyorsunuz (Yüzyüze tanıdığımız, eski çalıştığım firmanın işlerini yapan sözde kurumsal bir firma ayrıca forumda da bir yazılım satıyor). 1 hafta sürecek işi türlü bahaneler ile 5 ayda size sunuyor. Öyle böyle değil, bu mu çıktı ortaya diyeceğiniz türden hatalarla dolu bir iş. Düzeltme istiyorsunuz, bir kaç ayda öyle geçiyor. Baktınız olacak gibi değil iade istiyorsunuz. Çünkü planladığınız gibi gitmiyor. Emeği olmuştur uğraşmıştır diye hepsinide istemiyorum. 1 yıl boyunca iade alamıyorsunuz. Artık istemeye çekiniyorsunuz. Ve dile getiriyorsunuz. Karşıdan "çekiniyorsanız istemeyin" diye cevap geliyor. Ve "ödediğim ücreti helal etmiyorum ve sizden artık iade istemiyorum" diyerek sonlandırıyorum. Tabi tepki vermiyor.
Şimdi o para nasıl boğazından geçiyor. Şahsen bu durumda ben olsam kafamı yastığa rahat koyamam. Bazen gerçekten insanlara şaşıyorum. Helal etmiyorum sözü hiç mi ağır gelmiyor.
İade istemeye başladığımda eşim hamileydi. Şu an kızım 8 aylık

Gerisini siz düşünün artık.
Dip not: Şikayet konusu açmadım, bir beklentimde kalmadı ama bir tepki vermesini bekliyorum. Bu süre içerisinde eski konuşmaları toparlıyorum. Yakın zamanda şikayet konusu açacağım. Forumda çok aktif biri değil. Sadece kendi yazılımını satıyor.