NET OLARAK eklenti hiçbir işe yaramaz. Yaraması için aşağıda verdiğim sistem olması lazım;
https://support.google.com/adsense/a..._topic=7670012
Ezbere iş yapıyorsunuz yarım yamalak bilgilerinizle bir de iddaa ediyorsunuz.
Bu arada yanlış kullanımda Adsense hesabınızı sonlandırır. Kurallara uygun olmayan davranış diye belirtir ve kapatır.
Birader
boş yapma iş yap madem okadar çok biliyorsan açtığın konu varsa link ver yoksa burada paylaş yada git konu aç ama
BOŞ YAPMA burası bir forum insanlar birbirine destek olması bilinmeyenleri öğrenme platformu ben her zaman bu ür yardım konuları açan biriyim bana yarım yalak biliyorsun şöyle böyle diye konuşan birini kaile almam madem çok biliyorsun paylaş bizde öğrenelim.
- Senin gönderdiğin konuyu ben başka yerlerden de okudum merak etme sen benim buradaki deneyimim başkaydı o deneyim üzerine bir analiz yapıyorum 2 adsense'de full olarak test ediyorum 1 adsense de 2 sitede test ediyorum burada görüp sonuçları değerlendireceğiz yoksa bu bilinmezlik bitmeyecek.
- Ya efendi gibi konuşmayı öğren yada git kendine konu aç orada doğru bildiğini yaz.
GEREKSİZ ŞEKİLDE İNSANLARA LAF SÖYLEMEK KİMSENİN HADDİNE DEĞİL !
Eklenti yükledikten sonra bu uyarıyı aldım sitede :
Eşleştirilen içeriğin amaçlarından biri, kullanıcı etkileşimini artırmaktır. Sayfa BGBG'niz ve diğer metrikleriniz bu artıştan etkilenebilir.
Bu uyarıyı sitenin neresinde aldın tam olarak şimdiye kadar böyle bir uyarı bana gelmedi gelen varsa paylaşırsa tekrar değerlendirebiliriz.