hocam ben pek anlamam seo dan ama siten çok ağır açılıyor bilginiz olsun
Haklısın dikkate alıcam teşekkür ederim.
Hocam çalışmalarınız yeniyse yani taze çalışmaların etkileri biraz zaman ister. İçeriklerinizin özgün olmasından daha önemli bir konuda anahtar kelimelerin vol değerleri hani aylık ortama 10-100 arası aranan bir kelimede 1. sırada olmanız size başarı getirmez sadece kendinizi tatmin edersiniz. Anahtar kelimelerinizin arama oranı ne kadar yüksek olursa ve sıralamanız ne kadar iyi olursa gelen ziyaretçilerde de artış olacaktır. Bence anahtar kelime seçimlerinizde ciddi bir araştırma yapmanızda fayda var. bunun dışında anahtar kelime analizi yaptıysanız ama hala ziyaretçi gelmiyorsa bu konuda arama motoru robotları tarafından iyi algılanıp algılanmadığını kontrol edin burada site içi seo önemli olduğu kadar içeriğin anahtar kelime kullanımı anahtar kelime ve içerik oranı gibi durumlar da dikkat edilir. Bence yapılan işlemleri bir kenara not alıp hepsi için tek tek inceleme yapmanız biraz zamanızı alabilir. ama ileride yaptığınız hatayı fark etmenizi ve sitenizdeki gelişmeleri gözlemlemenizde daha verimli olacaktır.
Hocam seçtiğim anahtar kelimeler ortala 10k üstü olan kelimeler. Yazı eklerken yaostu dikkate alıyorum yeşil olduğu zaman anahtar kelime kullanımı tamam anlamına geliyor sanırım.
İç Optimizasyon, SEO olayının ilk adımıdır, bir çocuk emeklemeden yürüyemez, maalesef siz emekleme kısmında sıkıntılar yaşamaktasınız, girdiğiniz içeriklere baktığımda aynı içerikte olan 5-6 yıllık çok sağlam onlarca site var, neden Google sizi onların arasına soksun. Birçok şey sayabilirim.
Siz kullanıcı olsanız kendi sitenizi ziyaret eder misiniz. Seo denen olayda önemli olan kalın olarak yazdığım yerdir.
Bakın bir resim ekledim eklediğim resimdeki sitede 2 şeye dikkat ettim (iç optimizasyon ve içerik).
Bu site 90 günlük ve sadece 50 yazı girildi.
Evet rakip olarak tv reklamıda veren çok sağla siteler var. Onlar kadar olamasamda bu kadar kötü bir yerde olmak istemiyorum. Ben olsam bu siteyi ziyaret eder miyim? Evet ederim bunlara dikkat etmeye çalıştım. Ama siz bu soruyu sorduğunuza göre seo dışında başka hatalarımda var demektir. Demekki site beğenilecek seviyede olmamış.
Siteniz açılmıyor hocam. Hosting problemi var sanırım.
Hocam anlık bir sıkıntı olmuş olabilir. Yorumlara dikkat ettiyseniz arkadaşlarda girmiş.
memnun değilsen sitene adayım domain değilde teması güzel
eğer satarsan pm.
Teklifini pm atarsan değerlendiririm. Memnun olsamda olmasamda her ürünün satılacağı bir fiyat vardır.