bu gördüğüm 2. konu saçma bulmuştum ama merak etmeye başladım gerçekten. vergi ile alakalı mı acaba?
Bence kesinlikle bir durum var.
Şaşırdık mı
Şaşırmıyoruz
normalde dolar kurunun -%10 değerinde panele tıklama değeri yansır ama son 15 gündür açık bir şekilde tr hesaplarında sıkıntı var. Sanki dolar kurunu 2 liraya sabitlemiş gibiler.
Hocam bende bu düşüncedeyim
Hocam bende ayrı gayrı yaptıkları düşüncesindeyim, yaptırım diyemem fakat gelirlerle oynadıklarını bende paranoya yapmaya başladım.
Pop firmasına üye oluyorum, 1-2 gün atıyorum 10$ veriyorsa 3. günü 5e düşüyor! ne olduda birden bire rate düştü yani? e reklamlar türkçe yazılı yayımlanıyor daha ne?
Bundan sonra, tam onay gerektirmeyen sitelere vpn ile üye olup adresimi avrupa ülkelerinden veya abd yapmayı düşünüyorum bakalım fark etcekmi. ( büyük konuşmuyum ama bundan sonra tr site açmayı hiç düşünmüyorum )
google ın dolar kurunu panelinize canlı yansıttığını düşünmüyorsunuz umarım.
kur dalgalanmalarında her zaman kendi gelirini koruyacak yayıncıya düşük ödeyecektir.
sizin 2 sterline yaptırım uyguladıklarını düşünmeyin =)
Hocam arada dağlar var, gerçekten dağlar var.
2.29 sterlin(17₺) olarak yansıtıyorsa, tr hesapta bu 1.29₺ ise, Adwords müşteriden ne alıyor? Bu paranın gerçek değerini tabi kide almamız gerekiyor. Burada 3 seçenek var
- Google Tık başı maliyetten çalışıyor.
- Google Türkiye'ye kafayı takmış.
- Google şu anda 1 Doların türk lirası karşılığını bilmiyor.