Merhaba hocam,
Öncelikle şunu söylemek istiyorum sık sık hashtag kullanımı sayfanıza zarar vermez sayfanıza zarar verecek olan sık sık aynı hashtagleri kullanmak ve hashtag miktarının yoğunluğudur.
Keşfete düşme konusunda ise takipçilerini iyi analiz etmeli nerelere daha çok ilgi gösteriyor bakmalısın. İnstagramın seni keşfete düşürmesi için öncelikle senin takipçilerinin paylaştığın posta ilk bi saatte güzel reaksiyon göstermesi gerekmektedir. Ayrıca günlük paylaşım sayın nedir söylememişsin ama eğer günlük 1 max 2 paylaşım yapmalısın. Çünkü her paylaştığın post bir öncekinin etkileşimini engellemektedir nedeni ise algoritmanın en yeni postu göstermeye eğilimli olmasıdır.Şimdilik verebileceğim bilgi bu kadar daha fazla bilgi vermem için daha fazla veri vermen gerekiyor. Umarım yararlı olmuşturum
Öncelikle teşekkür ediyorum hocam, günde 4 paylaşım yapıyorum belki sizin de dediğiniz gibi her paylaştığım yeni gönderi bir öncekinin etkileşimini kısıtlıyor olabilir. Önümüzdeki 1 hafta boyunca günde 2 paylaşım yapmayı düşünüyorum. Ayrıca bir yerde okuduğum yazıya göre işletme hesapları içerik üreticisi hesabına göre çok daha zor keşfete düşüyormuş. Ben sayfayı düne kadar işletme hesabı olarak kullanıyordum dün içerik üreticisi hesabına döndürdüm, bunun da faydası olabileceğini düşünüyorum. Takipçilerimi analiz etmek öyle çokta kolay olmuyor benim sayfam için, her tarzdan söz ilgi görüyor. Hani benim takipçilerim en çok bu tarz paylaşım seviyor demek çok zor.