O konuda
@Coskun; hocamın söylediğini yazıyorum.
Bu konuda bir “nick değiştirme hakkı” kartı satışı olacak. nick değiştirme R10 gibi ciddi boyutta bir sql(veritabanı) için çok kritik.
çünkü yazıştıgınız binlerce kişi, pm gelen, giden, itrader, log, konular, mesajlar heryerde nickler geçiyor. bunu tek tek yoğun olmayan saatlerde manuel yapmak gerek.
Ayrıca fiyat olarak da 500 TL olacağını söylemişti.
500 çok bence. Onu alacağıma 1 yıllık kurumsal alır, onun özelliklerinden de faydalanırım (Elbette fiyat farkı fazla ama kurumsal üyeliğin özelliklerini kullanmak > sadece isim değiştirmek...). Veya hiç uğraşmam yeni hesap açıp eski hesabın banlanması talebiyle konu açarım. Elbette 1000 trade puanı olan kişiler için böyle bir olasılık zor olsa da söylediğim gibi 1000 trade puanım varsa kurumsal alıp o özelliklerden de faydalanırım.
Veya bu özelliğin ilk kez hayata geçirilmesi adına sağlam bir indirim yapılabilir birkaç günlüğüne...
Manuel yapılacak bir işlem için 500 TL'yi çok görmeyebilirsiniz ancak fiyatı biraz daha indirerek (Veya kısa süreli bir indirim yapılarak) sürümden daha fazla kazanılabilir. Nick değişiklik işlemi manuel yapılacağı ve indirimli olacağı için hiçbir kullanıcı için 1-2 hafta beklemek sorun olmayacaktır, anlayış göstereceklerdir diye düşünüyorum.
@Coskun; beyden de anlayışlar rica ediyorum.