Merhaba arkadaşlar başlık biraz yanlış olabilir ama sinirlendim o sinirle açıyorum kusura bakmayın. Yıllardır alıyoruz kullanıyoruz da kullanmayı henüz öğrenemedik mi acaba? Resellerin yönetimi tamamen müşteri de mi? Ben o kadar reseller aldım vps,vds de kullandım ama açıkcası hiç kimsede resellerde sorun yaşadığımda yazdığımda bana git şöyle yap blogta var yardımcı yazı yazdık bakta uygula demedi. Benim bu kadar senede algıladığım reseller bayiliğe hosting de bir tık az buz bilgiye yeterli bir araç veya kutu her neyse geri kalan sıkıntıda problemde belki domaine host açamamada hosting firmasının yardımıyla aldığımız paket diye biliyorum doğru değil mi? Yani ben ssl bitmiş aktif eder misiniz dediğimde bunu sen yap demesi ya da şurada yazdık bakta yap demesi garibime gitti. Yani ben sunucuya hakim olsaydım vps vds alırdım ki onda bile sorun olduğunda çoğu kişiyle çalıştım ikiletmeden yardımcı oldular. Açık konuşmak gerekirse uğraşmamak adına reseller aldım. Benim bi ssl bitti yenile dediğimi de yapsın bir zahmet vardiyalı adam çalıştırıyoruz bilmem kaç saat destek deniliyor ama bana açıklamalı şuradan bak gibi yazı yazacağına girip yenilese bu kadar zahmet etmezdi gibime geliyor.. ki ben satın alırken daha en başında dedim ssller otomatik mi uğraşmak istemiyorum adam kurdururıen bile bana kurduttu ya..