Soviet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asgari ücrete zam yapılmasını destekliyor. Ama bu zammın kendi cebinden çıkmadığını zannediyor. Önce devlet demeyim de hükümet inşaat şirketlerinin vergi borcunu silmeyecek. Herkese adalet diyecek. Ondan sonra iş esnaflara gelecek. Piyasaya güven gelecek.
Vergi daireleri ahır olarak yapılmalıdır. Sosyal devlet saçmalığından "devletçi" kafalar kurtulmadığı için böyleyiz. Kocaelinde vergi toparlama oranı %86. Konyada %52 doğuda %27 lerde. 120 milyar tl kdv tahakkuk etmiş esnaf 50 milyar tlsini ancak ödemiş.Motorlu taşıtlar vergisini %47 si ödenmemiş haberiniz varmı? Bunlara iten sebep ne ? Fukarayı yaşatmak. Adam kendini gerçekleştirme hevesi yok. Ben neden zengin olamıyorum diye hayıflanıyor. Sanat tarihi mezunu adam ben niye iş yapamıyorum diyor. baban mı zengin diyorum ? yok değil. Bu kadar üniversite mezunu olan yerde gelişim olmaz. 1 milyon ahçı olsa piyasada tüm dünyada iş bulur. Ama sınırı 5 cm geçince teorik bilgisi bitecek muhasebeci ve avukatla dolu piyasa. hayat doğal seçilim herkes hak ettiği hayatı yaşar.