PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şiddetle inkar edecek hocam savunmasında kesinlikle kabul etmesin. Ayrıca detaylı olarak teknik bilgileri içeren bir açıklama yazdırsin ifadesine mutlaka. Bilişime bakan savcılar bi halt anlamiyor sende bilgisizsen kitliyorlar cezayi. O nedenle teknik olarak ilgisi olmadığını ispatlayan bir ifade sunsun takipsizlik çıkar kesin.
paylaşım kendi hesabından yapıldığı için kimse dikkate almıyor kimin paylaşım yaptığını veya nasıl yapıldığıyla ilgili. Ve bu durum ilk defa karşımıza çıkıyor. Kaç bin kişi neler neler paylaşıyor bir şey yok ama 1 paylaşımdan 2-5 yıl hapis istenilmesi garip(kendi paylaşmadığı halde). Nasıl ispat edebiliriz onu da bilmiyorum.Firma güvenlik kamerasından bakılması gerekli diye düşünüyorum fakat kameradaistediğimiz görüntüye ulaşamazsak ne tür bir yol izlememiz gerekli bilemiyorum.

serhat_akan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim anlamadığım, pinterest Türk şirketimi? farzedelim +18 bir içerik paylaştık , neden Türkiyedeki savcı bu olaya baksın onu anlıyamadım, benim bildiğim pinterestte birçok uygunsuz içerik paylaşılıyor.
işte bende onu anlayamıyorum. Binlerce kişi neler neler paylaşıyor. Neden onlara herhangi bir yaptırım yapılmıyor? Bunun savunmasını yapsak bile yine suçlu biz oluyoruz.