Tundzhay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten spin ve ya çeviri kullanmadan yazım kurullarına uygun düzenli İngilizce makale hizmeti veren var mı?

Aldığım makalelerin 15 tanesi kopya içerik yani Google translate ile çevrilmiş çıktı ve ben bunu siteye girince fark ettim index almış içerikleri sildim attım şimdi hem şüphelendiğim 5 10 makale daha var Google translate de Türkçe İngilizce çeviriyi o kadar doğru çıkarıyor ki İngilizceyi türkçeye çevirdiğimde çok rahat bir şekilde mantık çerçevesinde okuyabiliyorum ama farklı İngilizce içerikleri çevirdiğimde okuyamıyorum sanki Türkçeden İngilizce'ye çevrilmiş sonra ben İngilizceden Türkçeye çevirmişim gibi rahat okunuyor. Şimdi bu makalelerin indexinin silinmesi ile uğraşıyorum. sosyal medya da yaptığım paylaşımları silmeye daha vakit bulamadım.

Arkadaşlar vakit çok önemli birşey ben düzenli bir şekilde makaleyi girip fotoğraflar bulacaksam makale içinden anahtar kelime ayıklayacaksam üstüne ücret ödeyeceksem
Tüm bunların hakkını versin isterim
İşini hakkıyla yapana da hakkını vermeye hazırım.
Bu işi hakkıyla yapan bir kişiyle devamlı çalışabiliriz.

Özelden görüşelim hocam. Elinizdeki makaleleri de kontrol edelim, bakalım nasıl yazılmış. Gerekirse satan kişiyi şikayet edersiniz.