depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google play yorum hizmeti mi aldınız?
evet yorum hizmeti aldım.

_KaRTaL_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun diliyorum. Uygulama ufak tefek detayları tamamlanırsa güzel ortamı da olabilir. Bu arada Girdim odalara toplamda 5 6 kullanıcı vardı.
Evet gündüz kullanıcımız 10'a ulaşıyor. Şuan kemik kitlemiz 20 dolaylarında. Akşamları 30-40 kişi oluyor. Gündüz aktif olma sayısını ayarlamaya çalışıyorum.

KhanJitsu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Helal olsun hocam 5K+ indirme ile 1140 Yıldız ve 1-2 yıldız hariç 5 yıldız almışsınız. 2-3-4 Veren bile olmamış. Neredeyse tüm yorumlar da 12 Aralık da gelmiş herhalde o gün patladı uygulama.
2000 indirme, 500 yorum hizmeti dışındakiler organik hocam. Bir başarı var fakat tamamen organik değil. Yine de faydası var evet.

saydek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarılar mIRC geliştirilebilir olsaydı eminim şu an dünyada 1 numaralı sosyal medya ağı olmuştu ama klahed kendi dünyasında hapsoldu geliştirilemedi ve zamana yenildi.
Evet sistem 27 yıl önce keşfedildi bu alt yapıda bir çok geliştirme kodlama çabaları oldu olacakta emeğiniz ortada umarım karşılığını alırsınız.
Teşekkür ederim hocam. Olumsuz yorumlar da bekliyorum geliştirmek için. Gündüz katılım sayısı artarsa çok etkili bir sistem hazırlıyoruz şuan. Sesli konuşma özelliğimiz de aktif. Gördüğünüz eksik noktalar varsa bana çok faydalı olur.