Elimde android için geliştirmekte olduğum(Henüz bitmemiş), faladine çok benzer bir uygulama var..Özellikleri genel olarak şunlar:

1.Otomatik fal üretme algoritması (temel fallardan esinlenip,kişiye uygun fal üretme.40 faldan 500 e yakın fal üretebilir.)
2. Oyunlaştırma teknikleri( Kullanıcının daha fazla uygulamada kalmasına yönelik bir kaç teknik)
3.Kişiye özel gerçek fal yapılacağı sırada mümkün olduğunca fazla veriyi falcının önüne koyma(Kişi ve çevresi hakkında ipuçlar)
4.Resmin fal olup olmadığını %80 üzerinde anlama.Bu algoritmalar hali hazırda çalışır durumda.(Burda 2 farklı algoritma var , biri benim tamamen sıfırdan javada yaptığım ve renkler üzerinde görüntü işleme ile resmin fal olup olmadığını algılayan algoritma; diğeri de python ile yapay zeka kütüphaneleriyle eğitmiş olduğum bir algoritma. İkisinin de birbirine göre avantajları var. Aklımda 3.bir algoritma da var. Eğer proje yapılırsa onu da entegre edebilirim.)
5.Offline rüya tabirleri.
6.Yapabilirsem el falı.
4.Ve faladdinde olmayan bir kaç ufak özellik daha..

Projeyi kendim için yapmayı düşünüyordum, fakat elimizdeki diğer işler yüzünden bu malesef mümkün değil. O yüzden 10.000 TL ye başka biri satın almak isterse elimdeki işi başkalarına verip, bununla uğraşmayı düşünüyorum. Bunun altında fiyatları malesef kabul edemem. Eğer alıcı çıkmazsa zaten elimizdeki işler azaldığında kendim yapacağım bu projeyi..

Teşekkürler..