Öncelikle bir bahçeden meyve toplarken nasıl arada çürükler denk gelebiliyor ise buradaki koca bir platformdan'da bir şeyler toplarken illa ki denk gelebilir.
Buna dikkat etmeniz için forumda sürekli yapılan yenilikler var.
1- Ad Soyad Onayı
2- Mobil Numara Onayı
3- TC Kimlik Onayı
4- Bir Üyenin Geçmiş Ticaretlerini Görme
5- Bir Üyenin Geçmiş Konularını Görme
6- Bir Üyenin Geçmiş Attığı Mesajları Görme
7- Bir Üyenin Geçmiş Zamanda Aldığı Ban veya Cezaları Görme
Hepsini geçtim referanslarına bile bakabileceğiniz satıcılar ile iş yapmanızı öneririm.
Yeni üyelikler beni yanlış anlamasın fakat güvenilir olduğundan emin olmadığım hiç bir yeni üye ile ticaret sağlamıyorum. Yada çok eski olup profili çok geride kalmış biri ile'de. Neden 50TL fazla verip mağdur olmayacağım birini tercih etmeyeyim ?
Ödemenizi kurtarma kısmına gelir isek ;
Shopier bir sanal pos firmasıdır ve yarın 09:00 ile 16:00 arası arayın. Mutlaka arayın geçiştirip forumda dil dökmenizden daha iyi bir sonuç alacaksınız.
Sanal pos üzerinden ürün aldığınızı ancak bunun size teslim edilmediğini kişinin sizi mağdur ettiğini ve mevcut bakiyenin size ait olan kısmına bloke konulmasını talep edin.
Firma bunu kabul etmeyebilir , eğer bunun ile karşılaşır iseniz ticari bir foruma üye olduğunuzu burada şikayet konunuzun olduğunu ve kişi ile olan görüşmelerinizi iletebileceğinizi belirtin. Firma bloke işleminizi onaylayacaktır. Zaten bloke atıldıktan sonra o kişi size ulaşır.
Senden tek ricam 10 parmağın aynı boyda değil ise kalan 9 parmak için aynıdır deme. Onlarında ne olduklarına bak ve değerlendir.
Detaylı ve güzel yazınız için teşekkür ederim, yarın shoiperi arayacağım