Arkadaşlar ben 6 yıla yakındır bu forumdayım ve %99 ihtimalle hizmet veren ve ödeme alan tarafım.. Şunu biliyorum ki insanın içinde olduktan sonra kaç yıllık olduğu silver mı gold mu platin mi fark etmiyor. Elbette her ticaret sorunsuz tamamlanmıyor benim de problem yaşadığım istemeden iadesini geciktirdiğim insanlar olmuştur ama kimsenin 1 kuruşu bende kalmadı bugüne kadar inşallah kalmazda Allah şaşırtmasın.. Ancak sizlerinde birileri ile anlaşırken dikkat etmeniz gereken minik şeyler var silver gold vs olması eve ama kaç yıllık üye olduğuna bakın mesela. Sonra 3-5 senelik üyeyse ama 5-10-20'den başka ticaret puanı yoksa daha bir temkinli yaklaşın. Elbette bu gibi üyeleri genellemiyorum öyle anlaşılmasın ama daha bir gözü açık olmakta fayda var. Ancak bir tasarımcı ve sosyal medya danışmanlığı yapan birisi olarak %90 ihtimalle insanlar 2 yerden gol yiyor.
1- Ucuz etin yahnisi
2- Easy Money
Anladınız Siz
Bu arada geçmiş olsun dostum şikayet aç illaki gereği yapılacaktır.
Hocam ben ucuzluk ve kolaylık amacında değildim ya normal standart olarak direkt işim acildi kim yazarsa yapıyım dedim zor durumdaydım