hdfilm27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şakacı değilim sadece acı olanı görmek istemiyorsunuz. Maaliyet hesabından gittim çünkü anlayacağınızı zannetmiştim ancak yanılmışım kusura bakmayın. Madalyon yok! Sadece ezilenler ve hayatını yaşayanlar diye iki grup var. Ben yıllar önce BİM'de çalıştım ve hakkını da verdim. Allah aşkına adamların, firmaların, zenginlerin veya devletin yanında değil bu halkın yanında olun. Başından beri bunu vurguluyorum ama siz hala madalyonun, altına üstüne yanına veya dibine bakarak bir yerlerden bir şey çıkar mı diyorsunuz.

Madem o kadar düşünüyorsunuz. Halka dağıtmak için file üretip bunu da marketlere verseydi ya?

Tabi siz gidin şimdi bodrumdaki madalyonların diğer yüzlerine bakın halkın yüzüne, kursağına ve cebine bakmayın...
Beni tanımıyorsun ve kim olduğum hakkında da hiçbir fikrin yok.
Krizi ilk hisseden sektörde iş yapıyordum ve son 3yılda maddi manevi çok şey kaybettim anlayacağın tuzu kurulardan değilim neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.
Fakat hani demişsin ya file üretip halka dağıtsalardı diye bunu yapması imkansız neden mi binlerce market var hangisine dağıtacak olmazda oldu diyelim bu seferde söyleyeceğin ilk cümle kim bilir ihalesini hangi yandaşa verdi. Bunu kendin yapabilirsin gider bi file alırsın istediğin zaman kullanırsın misal bizim burada bir market var hafta içi 200 TL üzeri alışveriş yapana pazar cantasını ücretsiz veriyor.
Benim sana söylemek istediğim birşeyi eleştirirken sadece görüşüne karşıtlığına dayanarak eleştirme mesela poşetle milletvekilinin maaşının hiç bir alakası yok poşet paralı olmasın diye kimse maaşını vermez kaldı ki poşet mevzusu plastik kullanımını azaltmak için yapılmış birşey hem sağlık açısından hemde hammaddesi yurtdışından geldiği için dışarıya çıkan paran içerde kalıyor poşet bedava oldğunda senin cebinden daha çok para gidiyor bundan emin olabilirsin.