Şakacı seni doğalgaza zam geldi kimse kalorifer yakmıyor insanlar artık fazla soğuk oldu. Maliyet hesabı dersi vereceğine 25 kuruşluk poşeti 30 kuruş yazmamayı öğren önce, benim yazımda herşey çok iyi nankörlük etmeyin diye birşey yok veya milletvekillerinin maaşı az demedim sadece olaya birde madalyonun öbür tarafından bakmayı deneyin dedim BİM in ortağı değilim bak sen BİM de çalışmışsın oradan maaş alıp evine ekmek götürmüşsün ama tutmuş sanki sadece bim paralı satıyormuş gibi adamın kazandığının peşinede düşmüşsün. Devlet poşetten zaten vergisini alıyor veya yurt dışından gelen hammaddeden paralı yapsada alıyor yapmasada amacın kullanımı kısıtlamak olduğunu görmemek için elinden geleni yapıyorsun.
Şakacı değilim sadece acı olanı görmek istemiyorsunuz. Maaliyet hesabından gittim çünkü anlayacağınızı zannetmiştim ancak yanılmışım kusura bakmayın. Madalyon yok! Sadece ezilenler ve hayatını yaşayanlar diye iki grup var. Ben yıllar önce BİM'de çalıştım ve hakkını da verdim. Allah aşkına adamların, firmaların, zenginlerin veya devletin yanında değil bu halkın yanında olun. Başından beri bunu vurguluyorum ama siz hala madalyonun, altına üstüne yanına veya dibine bakarak bir yerlerden bir şey çıkar mı diyorsunuz.
Madem o kadar düşünüyorsunuz. Halka dağıtmak için file üretip bunu da marketlere verseydi ya?
Tabi siz gidin şimdi bodrumdaki madalyonların diğer yüzlerine bakın halkın yüzüne, kursağına ve cebine bakmayın...