Eğer forumdan soğuduysanız kaloriferleri açıp öyle devam edin. 30 veya 25, üçün beşin peşinde değiliz. Bizzat BİM'de çalışmış biri olarak söylüyorum maaliyet dediğiniz şey 25 kuruşa değil toptan alınan veya toptan tek bir elden yapılan poşetlerin çok az bir miktara gelmesiyle bize ulaşmasıydı. Ancak bu şekilde vatandaşın fazla alındı. İsterseniz bunu istediğiniz bir mali müşavir, muhasebeci veya maliyeden bizzat ilk ağızdan dinleyebilirsiniz bu 1.
İkinci olarak bazı şeyleri direk vatandaşa yüklemek yerine vekillerin maaşlarından kesereK halka faydalı olan şeyleri yapsak herhalde sizin de zorunuza gitmez.
üçüncüsü halinizden gayet memnunsunuz.
Son olarak da hiçbir şey iyi gitmiyor. Nereden tutsak devlet zor durumda. Yerli araba, yerli maç diyerek üretilen her algıdan sonra unutturulan tek gerçek yerli kazık oluyor.
NOKTA.

Şakacı seni doğalgaza zam geldi kimse kalorifer yakmıyor insanlar artık fazla soğuk oldu. Maliyet hesabı dersi vereceğine 25 kuruşluk poşeti 30 kuruş yazmamayı öğren önce, benim yazımda herşey çok iyi nankörlük etmeyin diye birşey yok veya milletvekillerinin maaşı az demedim sadece olaya birde madalyonun öbür tarafından bakmayı deneyin dedim BİM in ortağı değilim bak sen BİM de çalışmışsın oradan maaş alıp evine ekmek götürmüşsün ama tutmuş sanki sadece bim paralı satıyormuş gibi adamın kazandığının peşinede düşmüşsün. Devlet poşetten zaten vergisini alıyor veya yurt dışından gelen hammaddeden paralı yapsada alıyor yapmasada amacın kullanımı kısıtlamak olduğunu görmemek için elinden geleni yapıyorsun.