herkese hayırlı geceler dilerim,
artık psikolojik destek almamın zamanı geldiğini hissettim, hayatımın 2015 den öncesi maddi olarak çok güzel geçti, 2015 den sonrası ne iş yapsam iflas ediyorum.
bu arada alkoliktim ama bıraktım bir abimin sayesinde..
2018 yılında çok güzel bir kıza aşık oldum karşılıksız olmadı 6 ay aynı evde yaşadık ama ailesinden dolayı ayrı kalmak zorunda kaldım ve o ilişki bitti. Tabii ki her gün aklıma gelebiliyor.
Bundan 10 gün önce de bir kızın ailesi beni beğenmiş ve benim yakınıma durumu anlatmışlar, böyle böyle biri var eğer konuşurlarsa ve anlaşırlarsa olur diye söylemişler, ve ben o gün telefon numarasını aldım konuştum, kızın görünüşü ve anlattıkları beni gerçekten etkiledi, ama ne oldu? bana whatsapp ile "evdemisin" mesajı atıp whatsapp dan görüntülü arayıp çeyizlerini gösterdi, inşallah eşim de olursun dedi.. 1 saat sonra bir mesaj "çok kızacağını biliyorum ama ben yapamayacağım, bir şey hissedemedim" mesajıyla bana dönüş yaptı, ben çıldırdım her şey yolundayken böyle bir mesaj niye atılabilir ki? derken, üzüldüm gerçekten ve sıkıntılı dönemim tekrardan başladı 6 ay aynı evde yaşadığım birini zar zor unutabilmişken üstüne bir de bu büyük darbe oldu, alkole tekrardan bağlanmak istemiyorum derdimi insan gibi dinleyecek yada bana destek olabilecek kimsem yok..
sizlerden istediğim: ya psikolojim cidden bitik her anlamda maddi anlamda son 4-5 yıldır fazlasıyla zorluk yaşıyorum ve manevi olarakta artık bittim. bittim ya bittim, ne yapıcam bilmiyorum artık sadece düşünüp kafayı yediğimi düşünüyorum. aramızda bir psikolog varsa görüşebiliriz, ama kafayı yiyorum bunu hissediyorum.
Senden yaşça çok büyüğüm sanırım. O yüzden bu söylediklerim senin kadar yoğun olmasa da benim de tecrübe ettiğim şeyler. İlk mevzuu kız işleri kafa takılacak işler değil. Hakkında hayırlısı değilmiş ki yürümemiş iki ilişkinde. Allah'tan hayırlısını iste her zaman. Elbet bir gün olacaktır. İş konusu ise ne ilk iflas eden sensin ne de son. Daha sonraki işlerde tutunamama sebebin geçmişin korkusu olabilir, aceleci davranman olabilir, talihsizlik olabilir. Rızık Allah'tan. O yüzden iş hayatındaki başarısızlıklarının ve hatalarının çok iyi bir değerlendirmesini yapmalısın. Bunu yaparken kafandaki olumsuz düşüncelerden arınarak yapmalısın. Bi kaç gün ortam değiştirip sakin kafayla öncelikle iş hayatını planla derim. Çok sıkı çalış, yine başarılı ol. Ekonomi düzelince whatsapp'tan çeyiz resimleri göndereceklerin sayısına inanamayacaksın.
Asla unutma herşey beyinde başlar ve beyinde biter. Derdinin dermanı yine sende.