Merhabalar, konu başlığım yanlış değil... Evet sorum tam olarak da bu, hizmet sağlayan birine ödeme yaptığınızda oluşan aksiliklerden dolayı iade aldınız örneğin (bir şeyler ters gitti ve işlem tamamlanamadı). "İşlemi yapamadı ücreti iade etti güvenilir" diye bir "+" trade verme gibi bir olayımız var mı? Bunu uzun zamandır merak ediyordum gerek yönetim gerek üyelerden yorum ve bilgilendirmelerini bekliyorum.
İyi Forumlar!
Kardeşim ben 3 tane uluslararası hosting firması ile çalıştım. Birinde Mysql sunucusunu çalıştıramadım para iadesi istedim verdiler. Diğerinde paylaşımlı hosting alma hatasına düştüm Mysql sorguları 15 i aşmaya başlayınca Mysql hatası verdiler ve saldırı oldu yalanını attılar. Ve iade alamadım. Ben de ödediğim parayı vps hizmete çevirdim 3 sene orada kalmak zorunda kaldım.. Uluslarası hosting firmasına para veriyorsun para iade garantisi diyor. Hizmetten cayıyorsun ödemiyor geri... Emanete hıyanet etmeme ve dürüst olmak çok büyük bir erdemdir. Günümüzde çoğu insanı bırakın uluslarası şirketlerde de az var... Bence + puan verilmeli... Dürüstlük için kişiye...