Edit: Kötü firmayı paylaşmak etik olmaz ama iyi firmayı paylaşabilirim 11 aralıkta siteleri taşıdığım firma
https://www.r10.net/members/109967-moderncloud.html modernizmir.
Yine kanıtlarla karşınızdayım. Bundan 3 ay önce pinterest siteler kurdurdum. Her şey normal ama hit gelmiyordu. Hit gelse bile tıklamalar 1 kuruş veriyordu. Taki 11 aralıkta host değiştirene kadar... Burada ilginç birşeyler var çünkü bu sitelerin pinterest hesapları da aynı gün hitlenmeye başladı. 120 hesap birden.. Çünkü
pinterest hesaba bağlı sitenin hızını dikkate alıyor. Bazı host firmaları ya trafiği sınırlandırıyor, ya yüklenecek mb'yi böylece reklam çıkmıyor. Konunun teknik tarafına vakıf insanlar illaki vardır ben çok ayrıntısını bilemiyorum. Bakın en baştan söyleyim o gün hitlenmiştir cevabı kesinlikle geçerli değil çünkü bahsettiğim siteler iki adsensede 60+60 120 tane. 1 tane tesadüf olur 120 tane olmaz.
11 aralıkta bir şey dikkatinizi çekti mi? Hit artmış, hit başına çıkan reklam sayısı artmış, tbm artmış. Pinterest hesapları. 1 tane örnek koyuyorum 120 tane aynısından ekleyebilirim konuya. Tam 11 aralıkta atağa geçmişler.