domainxsell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba onayda bekleyen alan adıyla 4 kaydım olacak sizde.
Şunu merak ediyorum acaba kayıt süreci nasıl hızlandırılabilir? Godaddyde örnek olarak dakikalar içinde kayıt oluyor. Bu sistemde bir kaç saat bekleme oluyor genelde. 4. Kayıt 3 saat oldu halen onayda...

Sizde değil ama yine burada faaliyet gösteren bir firmada yaşadım. Ticari değeri olan iyi bir .net kaydı yaptım. Ben kaydı yaparken zaten sistemi uygun alınabilir diyor. Fakat o aradaki işlemler olana kadar başkası almış.

EFT dışındaki seçeneklerde onay beklemeksizin anında kayıt oluyor mu mesela?
Öncelikle merhaba, sistemimiz otomatiktir. Ancak ödemeler EFT/Havale ödeme seçenekleri ile gerçekleşir ise bu işletmenin muhasebe sorumlusu biriminin kontrol etmesi ve bize onay vermesi ardından bizim de size onay vermemiz gerekir. Bizim sistemimizin godaddy firmasından bir farkı yoktur çünkü aynı altyapıyı kullanıyoruz. Biz godaddy bayisiyiz.
Daha hızlı kayıt işlemi için kredi kartınızla ödeme yapmanız en hızlısı olacaktır çünkü sistem onayı otomatik vermektedir.
(sistem yoğunluğu buradaki hesaba katılmamıştır. Sistemimizin aşırı yoğun olması durumunda kayıtlar gecikme yaşayabilir)