Allah Rahmet Eylesin dışarıda sığınacak bir yer bulamadan donarak ölmek içim acıdı haberi okurken. Günümüzde iletişim imkanları eskiye oranla daha kolayken vicdan ve sorumluluk duygusu azaldı bencillik bananecilik çok fazla artmış gerek İBB gerekse Fatih belediyesine haber verilseydi konuya duyarsız kalmayacaklarını düşünüyorum benim merak ettiğim açıkcası şudur : Fatih gibi istanbulun merkezi semtlerinden birinde bu insanı orada uyurken gören bir tane vatandaşımız bile 153 ü neden aramadı veya fatih beledeyisine haber vermedi. Çoğumuzda cep telefonu varken yetkililere haber vermek en faza 1 dk sürerdi o bölgede yaşayıp bu insanı görenler nasıl kafalarını çevirip evlerine içleri rahat gidebildi.
Orta yaşta olanlar bilir mahallemizde ihtiyaç sahibi olduğunda mutlaka duyulur ve o insana el uzatılırdı şimdi ise insanlar dışarıda yatan birini gördüğünde güvenlik endişesi taşıyarak direk onun yanından uzaklaşıyor bu durumu anlayabiliyorum kalabaklaşılan şehirlerde karşısındaki insanın nasıl biri olduğunu bilmeden iletişim kurmaktan kaçınıyor ama en azından elimizdeki telefon ile falanca sokakta dışarıda yatan biri var ekip gönderirmisiniz demek çok zor olmasa gerek